2022. május 19., csütörtök

Vissza a hírlistához

Rgi iskolnk mg vissza-visszavr...

2011. mricus 28.

Visszakltzhettek az APOK Belvrosi ltalnos Iskoljnak tanuli a megjult Hunyadi tri pletbe. A tavaly nyron megkezdett beruhzs utn az intzmny a napokban kapta meg az ideiglenes hasznlatbavteli engedlyt.

Az j KOR - j Kapos menti Oktatsi Rendszer elnevezs Eurpai Uni ltal tmogatott projekt az Apczai Oktatsi Kzpont infrastrukturlis fejlesztsre vonatkozik, a beruhzs egyik kzpontja a Belvrosi ltalnos Iskola plete, amelybe mrcius 28-n 650-660 iskols kltzhetett vissza. A rendhagy „vnyit” hirdetssel kezddtt, ahol Szenyrin Szabolcska Julianna figazgat rengeteg hasznos informcival ltta el a gyerekeket, s figyelmeztette ket arra, hogy vigyzzanak az j pletre. A pedaggusok, a gyerekek s a szlk is felllegezhetnek most, hiszen vget rt az intzmnyek kzti ingzs, a korai kels s a hosszra nyl tantsi napok. Az ltalnos iskolban tbb osztly kapott j padokat, asztalokat, tblkat, mindezek az els napokban egszen biztosan szemrevtelezik a gyerekek.

A feljtott iskola tadjn Szab Lornd polgrmester is tisztelett tette, s kiemelte, a vross avats vforduljt nnepl Dombvr letben ez az eurpai unis tmogatsbl megvalsul fejleszts egy rendkvl modern s a kor szellemnek megfelel tanulsi sznteret biztost.

Forrs - Dombvr Hrcentrum

Az idei tanév hírei

Hírek archívum

Copyright © Dombóvári Belvárosi Általános és Alapfokú Mûvészeti Iskola 2013