2022. május 25., szerda

Vissza a hírlistához

tadtk az Apczai Oktatsi Kzpont Belvrosi ltalnos Iskola Tagintzmnynek Szabadsg utcai tornacsarnokt

2011. szeptember 17.

2011. szeptember 17-n nneplyes keretek kzt tadtk a Szabadsg utcai sportltestmnyt. A csaldi nappal egybekttt sportnap dleltt kisplys labdarg kupval kezddtt. A torna eredmnyhirdetsn a djakat Buznszky Jentl vehettk t a jtkosok. Ezt kveten Bhm Tibor, a Strabag-MML Kft terleti igazgatja kszre jelentette a sportcsarnokot. A fels tagozatos dikok meglepets tnccal kszltek a megnyitra, gy vettk birtokba a tornatermet.

Az tads utni sajttjkoztatn a polgrmester r beszmolt az Apczai Oktatsi Kzpont mr tadott, illetve a kzeljvben megjul intzmnyegysgeirl. Buznszky Jen, az Aranycsapat tagja, vrosunk dszpolgra bszkn emlkezett arra, hogy Dombvron nevelkedett, itt tanulta meg a labdargs alapjait. A tornacsarnok tadsval az ifj generci lehetsget kapott arra, hogy minl egszsgesebb letet ljen.

Szenyrin Szabolcska Julianna figazgatn elmondta, hogy 2010 mrciusban indult a projekt, augusztusban kezddtek a munklatok. A 80 milli Ft-os beruhzs sorn j sportpadlt kapott a csarnok, a homlokzati feljts mellett szigeteltk a tett. tptettk a vizes blokkot, akadlymentestettk az pletet.

Remnyeink szerint megelgedssel hasznljk a sportltestmnyt a belvrosi iskola als tagozatosai, az Apczai szakkzpiskola belgyi osztlyai, valamint a sportszervezetek.

Az idei tanév hírei

Hírek archívum

Copyright © Dombóvári Belvárosi Általános és Alapfokú Mûvészeti Iskola 2013