2022. május 25., szerda

Vissza a hírlistához

Domb Pl tanulmnyi verseny

2012. prilis 26.

Ebben a tanvben 7. alkalommal rendeztk meg a Domb Pl tanulmnyi versenyt, mely a Zrnyi Ilona ltalnos Iskolban szervezett verseny utdja. Elszr csak az als tagozatosok nevezhettek, majd a nagy rdekldsre val tekintettel a fels tagozatos tanulkat is bevontuk a versengsbe. A vros iskolibl mindig nagy szmban rkezik nevezs. vek ta a Somogy, Tolna s Baranya megyei teleplsek iskoli is bekapcsoldnak a munkba: Bikal, Dalmand, Dbrkz, Hgysz, Kaposszekcs, Kocsola, Kurd, Mgocs, Nagyberki, Szakcs, Taszr, Vsrosdomb.

A verseny napjn 2-8. vfolyamos tanulk feladatlapot oldottak meg matematikbl s magyar nyelvtanbl, valamint a 4-8. vfolyamosok a nyelvi feladatsor mellett tollbamondst is rtak. Ettl a tanvtl kezdden jbl lehetsget kaptak a gyerekek, hogy mindkt trgybl megmrettessk magukat. Matematikbl s magyar nyelvtanbl minden vfolyamon az els hat helyezettet hvtuk meg az nneplyes eredmnyhirdetsre. A kivlan teljestk az oklevl mellett rtkes trgyjutalmakat kaptak, az els hrom helyezett knyvet vehetett t.

Idn a versennyel egy idben killtst is megtekinthettek az rdekldk. Az iskola nevelinek s az intzmnyben mkd T-kr (foltvarr kr) tagjainak alkotsaiban a djkioszt nnepsgig gynyrkdhettek a ltogatk az aulban.

Az idei tanév hírei

Hírek archívum

Copyright © Dombóvári Belvárosi Általános és Alapfokú Mûvészeti Iskola 2013