2022. május 19., csütörtök

Vissza a hírlistához

Ballags

2012. jnius 18.

Kapcsold dokumentumok

Fotalbum

„Elbcszol, de itt marad belled nhny pillanat…” „traval gondolatok a ballag dikoknak a Belvrosiban”

2012. jnius 16-n 64 diknak utoljra szlalt meg a cseng az nneplbe ltztetett aulban. A mosolytl s knnytl csillog szemprok meghatottan tekintettek osztly- s iskolatrsaikra, tanraikra. Az elvls pillanata sosem egyszer; vglegessget, az let egy lezrt korszakt jelenti.

Szenyrin Szabolcska Julianna igazgatn visszaemlkez, nneplyes gondolatait az osztlyoknak ajnlott zeneszmok ksrtk. Az iskolai emlkknyvbe is mly nyomokat vs hrom osztly letkpei peregtek a httrben, melyek a szemnk eltt felcsepered gyerekek iskolai plyafutsnak 8 vnyi emlkkpeit idztk fel. Azrt is klnleges ez a vgzs vfolyam, mert k az elsk, akik az egyestett Belvrosi ltalnos Iskolban kezdtk meg tanulmnyaikat. Kln ksznet illeti a szlket azrt, hogy rnk bztk legfltettebb kincsket; a pedaggusok mindent megtettek azrt, hogy szakmai s emberi rtelemben is megfeleljenek elkpzelseiknek s elvrsaiknak.

A hetedik vfolyamosok felemel bcsz msora utn a legkivlbb ballag dikok knyvjutalmat vehettek t. Az igazgatn a szli munkakzssg vezetjnek, Szimonn Imreh Orsolynak is megksznte a munkjt, aki ngy vig aktvan tmogatta az iskolt. A ballags vgn Bdis Ptern tanrn zenitjbe rt, mindenki szmra kvetend pedaggusi plyjt mltatta az intzmny vezetje. Klri nni a 3. nyolcast rhatja a neve mell, hisz a ballag 8.a osztly a 3. olyan dikkzssg letben, akiknek az ltalnos iskolai plyafutst az iskolba lpstl a ballagsig vgigksrte.

A Honfoglals cm film hres sorai ksrjk tjukon a nyolcadikosokat:

„Az ton majd nha, gondolj rem –
ez a fld a tid, ha elmsz visszavr!”

Az idei tanév hírei

Hírek archívum

Copyright © Dombóvári Belvárosi Általános és Alapfokú Mûvészeti Iskola 2013