2022. május 29., vasárnap

Vissza a hírlistához

Mikulsverseny

2012. december 30.

Kapcsold dokumentumok

Fotalbum

Legyen rm itt lenn, szent bkessg minden szvben! gy ksznttte Nmeth Margarta s Horvth Adrienn az nnepl dikokat a Belvrosi ltalnos Iskolban.

A karcsony eltti meghitt pillanatok idn sem maradtak el, melyekhez a gynyren feldsztett karcsonyfa adta a htteret. Az osztlyok kzl tbben verses-dalos sszelltssal, zens-tncos produkcival rvendeztettk meg trsaikat. A btrabbak karcsonyi dalokat nekeltek, Kelemen Vivien furulyzott, illetve Nagy Roberta Anna trombitajtkban gynyrkdhettnk.

Ngy kzssg vllalkozott karcsonyi trtnet eladsra: a betlehemi csillag tjt ksrtk nyomon a 6.d-sek; Karcsonyi jelenet az ige alapjn cm msort adta el a 7.d osztly; B kovcs kalotaszegi misztriumjtkot lthattunk mrai gyjts nyomn a 6.c osztly megjelentsben; a 6.a dikjai Mi az, ami boldogg tesz? krdsre kerestk a vlaszt: Jkai Mr: Melyiket a kilenc kzl? cm novellja alapjn kszlt darabbal kszltek a jeles napra.

Az als tagozatosok kzl a 3. vfolyamosok karcsonyvr jelenetet adtak el. A karcsonyfa dsztse kzben megelevenedett a rgi idk karcsonyainak hangulata. Verscsokor, kzs nekls zrta az nneplyt.

Az idei tanév hírei

Hírek archívum

Copyright © Dombóvári Belvárosi Általános és Alapfokú Mûvészeti Iskola 2013