2022. május 25., szerda

Vissza a hírlistához

Zld hagyomnyokkal egytt a zld genercikrt

2013. oktber 24.

Kapcsold dokumentumok

Fotalbum

A Dombvri OTP Fik (Dl-dunntli Rgi) 12 munkatrsa nkntes programban / plyzatban vett rszt. Pter Dniel, a nem csak sznben, hanem szemlletben is zld bank fikvezetje sszefogott Szenyrin Szabolcska Juliannval, a dombvri Belvrosi ltalnos Iskola igazgatnjvel azrt, hogy a krnyezeti nevels mg nagyobb hangslyt kapjon az intzmnyben, illetve pldartk legyen a vros laki szmra is. Az intzmnyvezet bszkn jelentette be, hogy iskolnk a napokban elnyerte az rks ko-iskola cmet.

Oktber 24-n az OTP nkntes csoportja s 25 dik a tereprendezs utn rkzld cserjket, vel nvnyeket s fkat ltetett az iskola elkertjbe Nagy Sndor, nyugdjba vonult intzmnyvezet irnytsval. Zld nvnyek vsrlsra a projekt 80 000 Ft-ot biztostott. E kezdemnyezs segt abban, hogy kzvetlen krnyezetnk megjuljon; a parkostssal a meglv zldfelletek minsge s mennyisge javuljon; a gyermekek s a felnttek krnyezettudatos gondolkodsa megersdjn.

A nvnyltets utn az OTP munkatrsaibl, pedaggusokbl s dikokbl ll csapatok szellemi s gyessgi vetlkedn vettek rszt, melyet Somfalvi Jzsefn, az iskola ko-vezetje lltott ssze. A vidm hangulat vetlkeds utn a csapatok tvehettk nyeremnyeiket; majd az rok pksg ksztmnyeit a rsztvevk egytt fogyasztottk el.

A kooperatv munkra pl nap minden pillanata a rsztvevk ko-szemlletnek formlshoz, az lmnykzpont krnyezetkp kialaktshoz kapcsoldott.

Az idei tanév hírei

Hírek archívum

Copyright © Dombóvári Belvárosi Általános és Alapfokú Mûvészeti Iskola 2013