2022. május 19., csütörtök

Vissza a hírlistához

Fordtott hangverseny

2013. november 21.

A Dombvri Belvrosi ltalnos s Alapfok Mvszeti Iskola Alapfok Mvszeti Iskoljban 2013. 11. 21-n tartottk a TMOP 3.1.4./08/2-2009-0089 plyzati program ktelez elemeknt megrendezett hrom hetet meghalad mvszeti projekt zr esemnyt, a „FORDTOTT HANGVERSENYT”.

Az albbiakban Horvth Patrik szaxofon szakos nvendk rvid beszmolja olvashat:

„Mindenki szmra ismers lehet az rzs, amikor tbb ember eltt kell a tehetsgt bemutatnia. A Dombvri Belvrosi ltalnos s Alapfok Mvszeti Iskola Alapfok Mvszeti Iskolja nvendkeinek bizonyra jl ismert ez az rzs. Mi hangszert tanul dikok mr megszoktuk a hangversenyeket, fellpseket. Mindegy, hogy a szlk s egy kisebb kznsg, vagy egy vizsgn a vizsgabizottsg eltt kell fellpnnk, az rzs mindig ugyan az. A darabunkat megtanuljuk kisebb, nagyobb sikerrel s nagyjbl biztosak vagyunk a dolgunkban, mgis mind izgulunk. Izgulunk, izgulnak velnk a szleink, rokonaink s tanraink is. De mi van, ha egyszer az vben nem a dikoknak kell tlnik ezt az rzst, hanem szeretett tanraiknak?

A Zeneiskolban 2013.11.21-n a tanroknak kellett megmutatniuk tudsukat. A Fordtott Hangverseny remekl sikerlt. s mivel Fordtott hangverseny, minden megfordult. Amit eddig a tanrok szerveztek neknk, most a dikok csinltk. nkntes dikok jelentkeztek a hangverseny megszervezsre - voltak, akik a meghv megtervezsn munklkodtak, voltak, akik a terem dsztst vllaltk, voltak, akik kamerval s fnykpezgppel rktettk meg az esemnyt. Minden csapat kivl munkt vgzett!

Kedves tanraink remljk ugyan gy lveztk a hangversenyt, ahogy mi! Mindannyian fantasztikusan szerepeltek. De a ltottak alapjn a hangverseny nem csak neknk tetszett, hanem a tbbi vendgnek is, mert aznap este tele volt a Zeneiskola nagyterme!”

Az idei tanév hírei

Hírek archívum

Copyright © Dombóvári Belvárosi Általános és Alapfokú Mûvészeti Iskola 2013