2022. május 19., csütörtök

Vissza a hírlistához

Karcsonyi hangverseny

2013. december 30.

Kapcsold dokumentumok

Fotalbum

December 20-n a Belvrosi ltalnos Iskolban este a karcsonyi hangversenyen az adventi koszor fnyei a gynyren feldsztett karcsonyfa eltt a mindannyiunkra vr rmhrre figyelmeztettek. A vrva vrt pillanat beteljeslst, az nnep eljvetelt, a Megvlt szletst hirdettk.

A 7.a osztly ksznt dala utn nekkel rvendeztettek minket az 1. a s 5.a osztlyosok. A Kapos Tncegyttes lnyainak altatjt, Szab Zaln mesjt, az 5.b-sek karcsonyi muzsikjt hallhatta a lelkes kznsg. A 4.b-sek nmet nemzetisgi tncot adtak el. A Mvszeti Iskola nvendkei: Bdog Sra, Halmosi Zsolt, Horvth Huba, Kirly Zsfia, Kovcs Beatrix, Rkosfalvi Soma, Vati Marcell, Velarde Pter. Horvth Dvid Bence, Babodi Lili, Kvesdi Virg, Szab Csenge klarinton jtszottak. Felkszt tanraik: Kardos Tnde s Tth Ada Eszter.

Iskolnkban december elejn npdalneklsi versenyt rendeztnk. 265 versenyz kzl a kiemelt arany minstst szerzett szlnekeseket: Szab Grtt, Babai Rozalindt, Furin Csillt, Fbin Szonjt, Zelcsnyi Napsugrt, Lengyel Vivient, Kuti Dominikot, Czak Srt, Sveges Veronikt, Rdl Ferencet, Horvth Elemr Norbertet, Till Nikolettet, Sveges Srt s az idei tanvben ballag 8.b kamaracsoportjt s a Srkzi lnyokat hallhattk.

Szenyrin Szabolcska Julianna, iskolnk igazgatnje nnepi kszntt mondott.

A msor befejezseknt a 2.a, 7.a s 8.a osztlyosok nekeltek s tncoltak. Szijrt Nra Mrit, Szabotin Zaln Jzsefet alaktotta. Az nnepi fnyek s a gyerekek kezben lv gyertya megvilgtottk a Csendes jt s Mennybl az angyalt nekl dikok, illetve pedaggusok arct. „Beszljnk csendesen, s nzznk krl nha, mert lehet, hogy hallgatzik Valaki” - rja Mrai Sndor. „Nzznk krl nmagunkban s a vilgban, a kt trfogatban, amely vgtelen. rtsk meg, hogy nem vagyunk egyedl, szemmel tartanak. Ki? Nem tudjuk. Taln a Mennybl az Angyal.”

Az idei tanév hírei

Hírek archívum

Copyright © Dombóvári Belvárosi Általános és Alapfokú Mûvészeti Iskola 2013