2022. május 25., szerda

Vissza a hírlistához

Farsangi dlutn Kaposszekcsn

2014. mrcius 3.

Kapcsold dokumentumok

Fotalbum

Februr 28-n dlutn rendezte farsangi dlutnjt a Kaposszekcsi ltalnos Iskola. Mint minden vben, idn is a 8. osztly gondoskodott a msorrl, a bfrl, a terem dsztsrt, vagyis vllalt felelssget minden bllal kapcsolatos teendrt. Tillmann Ferenc osztlyfnk irnytsval a nyolcadikosok mr hetek ta kemnyen gyakoroltak, prbltak, hogy sznvonalas msorral kprztathassk el kznsgket. Ebben az vben minden produkcit a '70-es vek vilghoz kapcsoltak. A tncok, zenk mind-mind a DISCO vilgt idztk fel. A "Hrom nvr" pardia viszont az akkor dv orosz nyelvtanulsra emlkeztette a megjelent felntteket. A msor utn a 7. osztlyosok feltztk idsebb trsaik gallrjra a szalagot, melyet az iskoltl val bcszs els llomsnak is tekinthetnk.

Msor utn a jelmezesek bemutatkozsra kerlt sor. Kt osztly csoportosan, a tbbiek egyedl vagy bartnvel, testvrrel prosan lptek a sznpadra. Az tdikesek "Gomba mank" lettek, amivel aztn elhoztk az elkel 1. helyezst, a 7. osztlyosok pedig "Asszonykrus s a rapperek"-knt szerepeltek. De tallkozhattunk, tndrekkel, kalzokkal, rhajssal, de szembe jtt egy karcsonyfa, az reg nyl vagy ppen az semberek is. Az els helyezst a "Lego ember" (Pfeiffer Bence 2. o) nyerte el.

Jelmezverseny utn vidm tncba kezdett a trsasg. Fogyott a bfben az enni-innival, melyekrl a 8-os szlk gondoskodtak.

Nagy izgalom vrta a tombola sorsolst. Nagyon sok felajnls rkezett, hossz ideig tartott, mg minden nyeremny gazdra tallt.

A dlutn s este folyamn minden rsztvev, szl s vendg nagyon jl rezte magt, vidman szrakozott. A nyolcadikosok pedig befordultak a ballags, tovbbtanuls, plyavlaszts clegyenesbe.

Tth Erzsbet

Az idei tanév hírei

Hírek archívum

Copyright © Dombóvári Belvárosi Általános és Alapfokú Mûvészeti Iskola 2013