2022. május 25., szerda

Vissza a hírlistához

Orszgos irodalom csapatversenyen a Belvrosi 2 csapata elkel helyen

2014. mjus 13.

A Dombvri Belvrosi ltalnos Iskola 4.b osztlynak 10 tanulja 2014 mrciusban rszt vett a Fogom a kezed cm orszgos irodalom csapatversenyen. A 3. s 4. osztlyosok versenyben 30 csapat mrte ssze erejt. A verseny egy feladatlap kitltse s egy projektmunka kr plt. A csoport tagjai kzsen dolgoztak, de volt olyan feladat, ahol egyni tapasztalataikat, vlemnyket egyenknt kellett lerniuk. Lackfi Jnos klt vek ta bartja a versenynek. Az Apm kakasa cm ktetbl kivlasztott verseihez rajzoltak szp illusztrcikat a kisdikok.

A BIRODALOM nev csapat tagjai: Buda Gyngyvr, Benke Nra, Furulys Lilla, Nagy Zsfia, Zernyi Maja. II. helyezst rtek el. A megszerezhet 100 pontbl 99-et gyjtttek.

A Kltmesterek nev csapat tagjai: Berkl Tmea, Szemes Fanni, Tar Dvid, Vercz Krisztin, Vincellr Dra. IV. helyezettek lettek, 97, 5 pontot szereztek.

A csapatok felkszt tanra Dr. Pelbt Jzsefn volt. A knyvtri munkt Ujhelyi Mnika, a Vrosi Knyvtr gyermek-knyvtrosa, a rajzos feladatok szervezst Drnyei Szilrdn, az internetes munklkodst Ppai Lszl segtette.

Erdsn Fedeles Zita

Az idei tanév hírei

Hírek archívum

Copyright © Dombóvári Belvárosi Általános és Alapfokú Mûvészeti Iskola 2013