2022. május 19., csütörtök

Vissza a hírlistához

Tanvzr Kaposszekcsn

2014. jnius 24.

Kapcsold dokumentumok

Fotalbum

Jnius 19-n felkerlt a jelkpes lakat a kaposszekcsi iskolra. A dlutni tanvzrn elbcsztak gyerekek, felnttek a 2013/14-es tanvtl. A msor alaphangulatt a 4. osztly vidm, nyrvr msora adta meg Eskdt Csilla s Eskdt Andrsn tantk irnytsval. Verseltek, tncoltak, nekeltek arrl, mi mindenre j a nyr, mennyi mindent lehet a sznidben csinlni.

A msor utn Fazekas Gspr igazgat ksznttte a megjelenteket, beszmolt az elmlt tanv jelentsebb eredmnyeirl. Majd a gyerekek szmra vrva vrt pillanatok kvetkeztek. Kiosztottk az okleveleket, jutalomknyveket, amiket kitn tanulmnyi eredmnyrt, tanulmnyi versenyeken val sikeres rszvtelrt, j sportteljestmnyrt tlt oda az iskola neveltestlete. A Nmet Nemzetisg nkormnyzat is djazta a legkivlbb tanulkat. Kiemelt djat s pnzjutalmat kapott Pozsgai Alexa 4. osztlyos s Somlyai Fdra 8. osztlyos tanul. Mindketten a kvetkez tanvet az Illys Gyula Gimnziumban folytatjk majd.

Csap Gyuln polgrmester az ltala alaptott djat Somlyai Fdra 8. osztlyos tanulnak adta t. A jutalom indoklsa: kitn tanulmnyi eredmny, pldamutat magatarts s tbb ven keresztl a kzssgrt vgzett kiemelked munka.

Kaposszekcs Gyermekeirt Alaptvny 20.000 Ft-os djt, amit kitn tanulmnyi eredmnyhez s legalbb egy megyei vagy orszgos versenyen elrt 1-3. helyezst adtak, az eddigi kilenc f utn az idn ketten is tvehettk. Somlyai Flra 6. osztlyos s Somlyai Fdra 8. osztlyos tanulk.

Horvth Sndorn, a Kaposszekcs Gyermekeirt Alaptvny kuratriumi elnke lemondott tisztsgrl, helyette a tagok Tth Antalnt vlasztottk meg. Ez az alaptvny mr sok-sok ve tmogatja az iskolsok (nemcsak az ltalnos) gyerekek tanulmnyait, kirndulsait, lett. Ksznet az alaptknak s az azta oda befizetknek is!

Mindezek utn Fazekas Gspr igazgat elvette a jelkpes kulcsot s bezrta a tanvet.

Tth Erzsbet

Az idei tanév hírei

Hírek archívum

Copyright © Dombóvári Belvárosi Általános és Alapfokú Mûvészeti Iskola 2013