2022. május 22., vasárnap

Vissza a hírlistához

Beszmol a „Mi lehetsz, ha mvsz leszel?” plyzati programrl NTP-AMI-13-0017

2014. oktber 10.

Kapcsold dokumentumok

Fotalbum

A plyzati program tmogati:
Nemzeti Tehetsg Program,
Emberi Erforrsok Minisztriuma,
Emberi Erforrs Tmogatskezel,
Oktatskutat s Fejleszt Intzet

Az iskolnkkal kapcsolatba kerl nvendkek, szlk s egyb laikusok krben gyakran felmerl a krds, hogy - ha egy tanulrl kiderl, hogy adottsgai, szorgalma alkalmass teszik a mvszeti plyra, - mgis milyen lehetsgek trulnak fel eltte? Mi lehet, ha nagy lesz? Mgis mibl fog meglni? A Mi lehetsz, ha mvsz leszel? cm plyzati program clja a tehetsges nvendkek mvszi kszsgeinek egyni fejlesztse mellett ezen krdskr vgigjrsa volt, a lehet legvltozatosabb tevkenysgek sszevlogatsval.

A plyzati program t programelemen keresztl kvnta elrni cljt.

1. programelem: tehetsges nvendkek egyni mvszi kszsgeinek fejlesztse kurzus formban, meghvott eladkkal.

2. programelem: ltogats a Pcsi Mvszeti Gimnzium s Szakkzpiskolban. A program sorn az iskola tanuli ltal sszelltott eladst hallgattuk meg, majd lehetsg nylt nyitott beszlgetsre a fellp fiatalokkal s tanraikkal a mvszeti szakkzpiskols letformrl, terveikrl.

A plyzati program 3. elemknt a zenszek a pcsi Kodly Kzpontban, a sznjtszsok a Pcsi Nemzeti Sznhzban, a tncosok pedig a Savaria Nemzetkzi Tncversenyen jrtak, hogy megfigyelhessk, hogyan csinljk a profik.

A 4. programelem pdiumbeszlgets volt meghvott eladkkal, a mi lehetsz a mvszeti plyn, ha nagy leszel? tmakrben. A beszlgets sorn termszetesen lehetsg nylt a kznsg szmra is krdsek feltevsre.

Az 5. programelem a plyzati program zr elads volt, melyet 2014. jnius 12-n tartottunk a Dombvri Mveldsi Hz sznhztermben, egybektve iskolnk tanvzr nnepsgvel. A projekt sorn kszlt kpekbl iskolnk folyosjn nylt killts.

Tth Ada Eszter

Az idei tanév hírei

Hírek archívum

Copyright © Dombóvári Belvárosi Általános és Alapfokú Mûvészeti Iskola 2013