2022. május 22., vasárnap

Vissza a hírlistához

Tornacsarnok avat Kaposszekcsn

2014. oktber 14.

Kapcsold dokumentumok

Fotalbum

Sportos programokkal avattk fel a feljtott kaposszekcsi Sportcsarnokot oktber 10-n dlutn. A dlutn a Tzlepkk Tnccsoport msorval kezddtt, majd Csap Gyuln polgrmester emelkedett szlsra. Elljrban ksznttte a meghvott vendgeket, Zsilinszki Lszlt, az EMMI fosztlyvezet helyettest, Fbin Lszl olimpiai bajnok ttuszt, a MOB Sportigazgatjt, Potpi rpd orszggylsi kpviselt, Pintr Szilrd Kistrsgi Elnkt, aki egyben Csiksttts polgrmestere is, s Lczi Lszlt, Jgnak polgrmestert. Beszdben elmondta, hogy az 1986. november 29-n trsadalmi sszefogsban felptett plet igencsak rszorult mr a feljtsra. Akkor a 4 Milli forintba kerl ptkezst a Kossuth Mgtsz s a lakossg finanszrozta. Tglajegyeket vsroltak (1000-2000 Ft-os ron) s trsadalmi munkban jttek dolgozni is. Az elmlt majd 30 v megltszott mr az pleten, ezrt nagyon rltek, hogy sikerlt Simics Istvn, Potpi rpd Fazekas Gspr segtsgvel 20 milli Ft plyzati pnz nyerni

a feljtsokra. Megjult a tetszerkezet, nylszrkat cserltek, hszigetelst, homlokzati festst vgeztek. Kaposszekcs Kzsg Kpviseltestlete 8 milli forintot szavazott meg a vizesblokkok teljes feljtsra. gy kszlhetett el a kvl-bell megjult, megszplt Sportcsarnok.

Az dvzl beszdek utn karate bemutatra kerlt sor, majd az iskolsok ltvnyos sorversennyel bizonytottk: szeretnek mozogni, szksg van erre a helyre! Majd a budapesti Vasas tornszai tartottak tornszbemutatt. A programot kzpiskols lnyok ltvnyos fnyjtkkal sszelltott buzognygyakorlata zrta.

A sok mozgs utn jlesett mindenkinek egy kis harapnival, frisst. A Tornacsarnok eltt az nkormnyzat ltta vendgl a megjelenteket.

A dlutnt amatr asztalitenisz bajnoksg zrta, ahol aki szeretett volna, megismerkedhetett ezzel a szp sporttal, aki mr tudott jtszani, ltvnyos csatkon mrhette ssze erejt, dnthette el, ki a jobb!

Bzunk abban, hogy a feljtott Sportcsarnok sokaknak hozza majd el a mozgs rmt, rezheti a jles fradtsgot izmaiban egy-egy rendezvny utn!

Tth Erzsbet

Az idei tanév hírei

Hírek archívum

Copyright © Dombóvári Belvárosi Általános és Alapfokú Mûvészeti Iskola 2013