2022. május 22., vasárnap

Vissza a hírlistához

Farsang a kaposszekcsi iskolban

2015. februr 10.

Kapcsold dokumentumok

Fotalbum

Februr 6-n dlutn rendezte farsangi dlutnjt a kaposszekcsi ltalnos Iskola. Mint minden vben, most is a nyolcadik osztlyosok vettk vllukra a rendezvny megszervezst, lebonyoltst. A dlutn a nyolcadikosok vidm msorval kezddtt. Szerepelt itt humoros jelenet, de volt tnc is. Vgl a hetedik osztlyosok feltztk a bcs kk szalagjt.

Ezutn a jelmezes bemutatkozsokra kerlt sor. Elszr az egyni maskarsok vonultak fel, majd a csapatban beltzttek lptek sznre. Volt itt mindenfle a sznes forgatagban! Kalz, lovag, kirlylny, szerel, hremhlgy, fotelban l frfi, s mg sorolhatnnk. Tisztelett tette a blban Minnie egr, Violetta, Zeusz is. zeltt kaphattunk a M'Donalds knlatbl. A Jnos vitz szerepli szintn eljttek. A hald egszsggy tmogatsra egsz csapat mts rkezett. A Forma 1 hangulatt megigzve motorosok mutattk be ltvnyos produkcijukat. Bemelegtskppen a kvetkez htvgre, Mohcsrl nhny bus is eljtt. Nehz dnts el lltottk zsrit!

Jelmezverseny utn zskbamacskt s tombolt vehetett, aki nyerni szeretett volna valamit. Kinyitott a szlk ltal mkdtetett bf is. Tmegek lltak a finom szendvicsek s ltvnyos tortk eltt.

A dlutn vidm tnccal, tombolasorsolssal folytatdott s fergeteges bulival zrult.

Tth Erzsbet

Az idei tanév hírei

Hírek archívum

Copyright © Dombóvári Belvárosi Általános és Alapfokú Mûvészeti Iskola 2013