2022. május 22., vasárnap

Vissza a hírlistához

Egszsged a legfbb rtked TIE program a Belvrosi Iskolban

2015. mrcius 20.

Ebben az vben iskolnk rszt vesz a TMOP-6.1.2.A-14/1-2014-0001 szm plyzatban.

A Teljes kr Iskolai Egszsgfejleszts (TIE) projekt keretn bell az Orszgos Egszsgfejlesztsi Intzet (OEFI) s a Klebelsberg Intzmnyfenntart Kzpont (KLIK) sszehangolt munkjnak clja a megfelel egszsgtudatos szemlletmd kialaktsa, a gyermekek, tanulk (mindennapos) egszsgfejlesztssel sszefgg kszsgeinek, ismereteinek bvtse, s ezek viselkedsbe trtn beptse.

Kldetsnk s clunk, hogy a felnvekv genercik mind tjkozottabban, tudatosabban, figyelmesebben, tbbet trdjenek magukkal, s hossz, egszsges letk legyen.

A projekt kt temben (intzmnyi programok s megyei Htprbk) komplex intzmnyi s kzssgi testmozgsi s kapcsold egszsgfejlesztsi programokat valst meg.

A projekt keretben az els temben mr tbbfle, iskoln belli program megvalsult. A msodik tem programjai is elkezddtek. Kt megyei Htprbn is rszt vehettek gyermekeink: mrcius 6-n a Bartk prbn s mrcius 14-n a Szent Lszl prbn.

A Facebook „Egszsged a legfbb rtked - TIE program Belvrosi Iskola Dombvr” oldalon folyamatosan beszmolunk a megvalstott programokrl, valamint fontos informcikat osztunk meg az egszsges letmddal, az egszsgmegrzssel, egszsgfejlesztssel kapcsolatosan.

Hella Ildik

Az idei tanév hírei

Hírek archívum

Copyright © Dombóvári Belvárosi Általános és Alapfokú Mûvészeti Iskola 2013