2022. május 22., vasárnap

Vissza a hírlistához

Hsvti alkothz Kaposszekcsn

2015. mrcius 23.

Mint az elmlt vekben mindig, ismt hsvti alkothzat rendeztek a Kzssgi Hzban. Dszeket, ajndkokat kszthetett minden rdekld. Eljttek az iskola als tagozatos dikjai tantik vezetsvel, de nhny felss is bekukkantott, htha lt valamilyen j tletet, amivel esetleg dszthetn a szobjt. Az vodsok szleikkel, nagyszleikkel rkeztek, hogy kstolgassk, milyen az alkot, kreatv munka.

Az Orchidea Nyugdjasklub tagjai megmutattk, hogy dsztheti az gyes gyerek szalaggal a tojst. Az vnknl brnyks ablakdsz kszlt. Tillman Ildik virgos csipeszes dsz sszelltsnak fortlyba avatta be az rdekldket. Eskdt Csillval pedig tortatlcbl s sznes paprokbl vgtak ki klnbz virgos ablakdszeket. Somlyain Schlauch Ditta vdn kis csapatval igazi, vagny nyuszit llttatott ssze.

Senki sem tvozott res kzzel! J volt ltni a sokfle tavaszt idz kzmves mvel tvoz gyerekeket! Ksznetet mondunk Kaposszekcs Kzsg nkormnyzatnak az anyagi tmogatsrt, a segt felntteknek pedig azrt, hogy idejket, energijukat nem kmlve szereztek rmet krlbell 100 gyereknek, felnttnek!

Tth Erzsbet

Az idei tanév hírei

Hírek archívum

Copyright © Dombóvári Belvárosi Általános és Alapfokú Mûvészeti Iskola 2013