2022. május 22., vasárnap

Vissza a hírlistához

2. helyezett a KOCKK D csapat a Belvrosibl

2015. prilis 20.

A GEOMATECH verseny egy jtkos matematikai s termszettudomnyos vetlked, nem szoksos tanulmnyi verseny, gy a szervezk nemcsak kivl matematikus s fizikus palntkat vrnak, hanem kreatv kzssgeket is. A verseny sorn a gyerekek lehetsget kapnak arra, hogy a feladatokat csapatban oldjk meg, ezltal nem csak a tantrgyi, de a kommunikcis kszsgeiket, egyttmkdsi kompetenciikat is fejleszthetik, s ez alapveten javthatja szocilis kszsgeiket is. Mindezt a GEOMATECH versenyek egyedi, jtkos s kreatv mdjn tehetik meg, ahol a feladatok nem korltozdnak a puszta megoldsra: a dikok szmtgp- s eszkzhasznlatban, a csapatmunkban, vagy akr a ksrletek tjn is lttathatjk, magyarzhatjk, prezentlhatjk a sajt maguk elksztette feladatokat, illetve az gy elrt eredmnyeiket.

Az 1-5 fs csapatok minden hnapban j feladatot kapnak korcsoportonknti bontsban (1-12 vfolyam 6 korcsoportban), a feladatok elksztshez pedig a vilg egyik legnpszerbb, ingyenes oktatsi szoftvert, a GeoGebrt hasznljk, amely knnyen kezelhet s ltvnyos vizulis elemekkel segti az elvont fogalmak, problmk megrtst, jtkosan fejleszti a dikok szmtgpes ismereteit.

2. helyezett lett a nagyszer versengsben a KOCKK D csapat, melynek tagjai: Hajdu Jnos s Bessenyei Dniel 6. c, felksztjk: Markovits Edit.

Markovits Edit

Az idei tanév hírei

Hírek archívum

Copyright © Dombóvári Belvárosi Általános és Alapfokú Mûvészeti Iskola 2013