2022. május 19., csütörtök

Vissza a hírlistához

Kivl akkreditlt Tehetsgpont cmet nyert a Belvrosi

2016. augusztus 29.

A Belvrosi Tehetsgpont akkreditcis krelmt a Magyar Tehetsgsegt Szervezetek Szvetsge elbrlta. Ennek eredmnyeknt az iskola a Nemzeti Tehetsgsegt Tancs helyi hatkr, akkreditlt kivl Tehetsgpontja cm hasznlatra jogosult.

Az akkreditcis folyamat a Tehetsgpontok mkdsnek, szakmai fejldsnek segtst clozza. Az online rendszerbe feltlttt adatok megltt, szakmai megfelelst ellenriztk a helysznen a tehetsgsegtsben jrtas szakrtk. A tehetsgpont kpviseljvel egytt ttekintettk az iskola tehetsgsegt tevkenysgt, a kvnatos felttelek megltt. Az intzmnyben szerzett tapasztalataik alapjn megerstettk, hogy a Belvrosi Tehetsgpont szakmailag hiteles, magas sznvonal munkt vgez.

Pedaggus kollgimmal folyamatosan tehetsgazonostst s -gondozst vgznk, erssgnk a tehetsg-tancsads, mkdsnkkel aktv rszesei vagyunk a tehetsgsegt hlzatnak emelte ki Erdsn Fedeles Zita, a Belvrosi Tehetsgpont szakmai vezetje. A dikok teszteket rnak a klnbz tehetsggondoz programokba val bevlogatsukkor. A fejleszts utn hatsvizsglattal mrjk a gyerekek s a program eredmnyessgt - tette hozz a tanrn.

A tehetsggondozssal kapcsolatos orszgos esemnyek, programok, plyzatok mg elrhetbb vlnak az iskola szmra. A tehetsgpont vrhatan az oktber 1-jre tervezett nnepi esemnyen Budapesten veheti t a minstst igazol elismerst s dsztblt.

Erdsn Fedeles Zita

Az idei tanév hírei

Hírek archívum

Copyright © Dombóvári Belvárosi Általános és Alapfokú Mûvészeti Iskola 2013