2022. május 29., vasárnap

Vissza a hírlistához

vnyitra hvta a csengsz a belvrosisokat

2016. szeptember 5.

Dallal kszntttk az els tantsi napon a legifjabb csemetket a Belvrosiban. Sok kvncsi szempr tekingetett krbe-krbe a picit mg idegen, de nhny nap mlva mr sok izgalmat tartogat, szpen feldsztett aulban.

A Sulidalra is felkaptk a fejket a nemrg mg az ovi udvarn jtsz, de most mr komoly elss gyerekek. A nagyobbak szmra is vgre jr a nyri kacags, s jra egytt tanulhat s jtszhat sok-sok j bart. rnyjtk ksretben megtudhattk aprk s nagyok, mi mindennek van helye az iskolatskban; s azt a tancsot kaptk, hogy a ngyes s az ts legyen mindig az titrsuk. Fruzsit elssknt leginkbb az rdekelte, hogy vajon kpes lesz-e nyugodtan lni a padban, s magval hozhatja-e a macijt. A 4. a-sok vidm versekkel, tnccal s dalokkal leptk meg diktrsaikat, gy mindenki jkedvvel kezdhette a tanvet. Az tletekben gazdag msort Kraussn Papp va s Kirlyn Oletics Szern tant nnik lltottk ssze.

Szenyrin Szabolcska Julianna igazgatn a nyri sznetben szpen kifestett fldszinti s emeleti folyoskra, valamint a 8 osztlyteremre hvta fel a figyelmet. A KLIK talaktsrl is szlt, s bemutatta az j pedaggusokat. Ksznett fejezte ki a Horvt Kisebbsgi nkormnyzat, a Dombvri Szkely Kr, a Domb-Csipssz s a Manna-16 kpviselinek, akik ajndkokkal kedveskedtek az iskola tanulinak.

Erdsn Fedeles Zita

Az idei tanév hírei

Hírek archívum

Copyright © Dombóvári Belvárosi Általános és Alapfokú Mûvészeti Iskola 2013