2022. május 29., vasárnap

Vissza a hírlistához

Csillog rmek az v utols versenyn

2016. november 30.

A Dombvri Belvrosi ltalnos Iskola aerobikosai kiegszlve a Jzsef Attila, Szent Orsolya s Kaposszekcsi ltalnos Iskola tanulival, mind remmel trtek haza a Pellrden megrendezett bvtett regionlis versenyrl. A Baranya Kupt a pcsi illetsg Csiga-hz Alaptvny Sportegyeslete rendezte.

Az utnptls 2. korcsoport Sport Aerobik egyni kategriban az 1. helyet zsebelte be Berkl Tmea 7.b osztlyos tanul.

Az utnptls 2. korcsoportban chellenge csoport kategriban a 1. helyen zrta az vet a Magyar Kupn mr 3. helyet birtokl egysgnk. Tagjai: Bakonyi Dra, Braun Bernadett, Czak Sra 8.a,, Fbin Szonja 6.a, Komprdt Panni.

Ugyanebben a versenyszmban a 2. helyen vgzett a Furulys Lilla 7.b, Nagy Zsfia 7.b, Ppai Patrcia 7.b, Somogyvri Kra 7.b, Szabadkai Flra 7.b s Szab Mia Anna 7.c sszellts egysg, akik mind a Belvrosi Iskola tanuli.

Az utnptls 3. korcsoportban chellenge csoport kategriban a 3. helyet szereztk meg a lnyok. A csapat tagjai: Antal Petra, Csuti Jzmin 5.a, Horvth Hanna, Komprdt Rozi, Mark Virg, Rkosfalvi Janka 4.a, Tth Eszter Szonja, Varga Laura.

Ugyanebben a korcsoportban egyni versenyszmban is kiprbltk magukat, ahol szintn szp eredmnyek szlettek egy igen npes meznyben: 6. hely Antal Petra, 8. hely Komprdt Rozi, 11. hely Varga Laura, 13. hely Tth Eszter Szonja, 17. hely Rkosfalvi Janka 4.a, 18. hely Horvth Hanna, 20. hely Mark Virg, 21. hely Csuti Jzmin Petra 5.a,

Megelgedssel zrja az vet a szakosztly, de pihensre nem nagyon van id, mert a kvetkez verseny vad gyakorlatait kell gzervel tanulni. A versenyre Ockenfusz Enik s Kovcs Viktria testnevelk ksztettk fel a lnyokat.

Ockenfusz Enik

Az idei tanév hírei

Hírek archívum

Copyright © Dombóvári Belvárosi Általános és Alapfokú Mûvészeti Iskola 2013