2022. május 29., vasárnap

Vissza a hírlistához

Dombvri Nmet Nemzetisgi Ifjsgi Djat nyert tanulnk, Misik Mt

2017. december 19.

2017. december 13-n rendeztk meg az Apczai Csere Jnos Szakgimnziumban a KISEBBSGEK NAPJT. Ezen nap alkalmbl kihirdettk annak a hrom tanulnak a nevt, akik elnyertk a Dombvri Nmet Nemzetisgi nkormnyzat ltal az idei vben alaptott „Dombvri Nmet Nemzetisgi Ifjsgi Djat”. A Belvrosi ltalnos Iskola igazgatasszonya s a nyelvi munkakzssg felterjesztse alapjn a 8.b osztlyos Misik Mtnak tltk a djat a nmet nemzetisgi megyei s orszgos versenyeken elrt kiemelked eredmnyeirt. A dik rtkes karrt kapott. A djkiosztn felkszt tanra, Schwarcz Anik munkjt is elismertk. Als tagozatban Mrcz Tnde tanrn egyengette a tehetsges dik tjt.

Az est meghvott vendgei voltak: Krmer Gyrgy, a Tolna megyei Nmet nkormnyzatok irodavezetje, Potpi rpd, a Tolna megyei 2. szm orszggylsi egyni vlasztkerlet kpviselje s Vesna Haluga horvt fkonzol asszony.

Sznpomps msort adott el a Pcsi Miroslav Krlezva Horvt Iskolakzpont nekkara s zenekara. Nmet s roma nemzetisgi tncokat is bemutattak. A hangulatos muzsikt Balask Jnos zenekara biztostotta.

Misik Mt 8.b

Az idei tanév hírei

Hírek archívum

Copyright © Dombóvári Belvárosi Általános és Alapfokú Mûvészeti Iskola 2013