2022. május 19., csütörtök

Vissza a hírlistához

Sikeresen kezdtk az vet az aerobikosok

2018. november 10.

Oktber elejn rendeztk meg az Aerobik Magyar Kupa III. forduljt Nyregyhzn, ahol a Dombvri Belvrosi ltalnos Iskola dikjai is szerepeltek. Az utnptls kategria 3. korcsoportjban Klotz Emlia s Pintr Zita 5.b osztlyos tanulk kpviseltk iskolnkat, akik az elkel 9. helyet szereztk meg egy igen npes meznyben tbb kis csapattrsukkal egytt. Ugyanezen kategria 2. korcsoportjban Csuti Jzmin Petra 7.a osztlyos dikunk ezstrmet szerzett a tbb ms iskolkbl is sszelltott egysggel. Nagyon izgatottak voltak az eredmnyhirdetsig a lnyok, ugyanis a vgpontszm alapjn holtverseny alakult ki az els helyen.

Ilyen esetben a rszpontszmok dntenek, azon bell is a kiviteli pontszm. A nagy rivlis debreceni csapatnak (Flex HD) a kiviteli pontszma 0,1 tizeddel volt magasabb, gy a msodik helyet kapta a Forma Fitt SE Dombvr egysge. Nagyon elgedett volt a lnyok szereplsvel az edz, Ockenfusz Enik. Szp egysges, szinkronban vgrehajtott, dinamikus s eladsban is fergeteges gyakorlatot lthatott a kznsg. Hossz, sokszor monoton, de kitart munka kellett ahhoz, hogy ez a siker megszlessen.

s az vnek mg nincs vge! Bartsgos versennyel zrjk az vet a lnyok, ahol mg tbb kis belvrosis dikrt izgulhatunk november 17-n Pellrden.

Sok sikert s j felkszlst kvnunk nekik!

Ockenfusz Enik

Az idei tanév hírei

Hírek archívum

Copyright © Dombóvári Belvárosi Általános és Alapfokú Mûvészeti Iskola 2013