2022. május 22., vasárnap

Vissza a hírlistához

„Belvrosis” siker az orszgos padlrobot programozsi versenyen

2019. mjus 16.

Az Egri Balassi Blint ltalnos Iskola logikai versenyt hirdetett "Orszgos Mh-sz Logikai Verseny" nven janurban.

Az 1-2. osztlyos korcsoportban a Dombvri Belvrosi ltalnos Iskola 1. a osztlyos tanuli indultak vrosunkbl a megmrettetsen. A verseny 5 fordulbl llt. A feladatok a Bee-Bot elnevezs padlrobothoz kapcsoldtak, gy azok mkdsnek ismerete szksges volt az egyes feladvnyok helyes megoldshoz. sszel a Robotcsmborgs program keretben, az iskolban pr napig ismerkedhettek mr a gyerekek ezzel az izgalmas szerkezettel, gy nagy rdekldssel indultak a versenyen.

Az 1-2. vfolyamos korcsoportban 591 kisgyerek versenyzett egymssal. A Belvrosi ltalnos Iskola 1.a osztlyos tanuli kzl kilencen kaptak elismer oklevelet kimagasl teljestmnykrt, k csak nhny ponttal maradtak le a dobogs helyezsekrl. Rajtuk kvl mg t tanul rt el az osztlybl kivl eredmnyt: megosztott III. helyezst rt el Kolozsvri Emese s Szigeti Dra, II. helyezst rt el Vincellr Mrton, megosztott I. helyezst rt el Ktai Anna Jlia s Schtz Kristf.

A verseny lezrsa utn volt egy rads feladat is, ami inkbb irodalmi jelleg volt. Egy mesebefejezst kellett rni az addigi feladatok kerettrtnethez. A zsri dntse alapjn ezt Ktai Anna Jlia oldotta meg leggyesebben. Ezrt az I. helyezse mellett mg klndjban is rszeslt.

Az 1.a osztlyosok felksztje Szabn Tth Gabriella volt.

Szabn Tth Gabriella

Az idei tanév hírei

Hírek archívum

Copyright © Dombóvári Belvárosi Általános és Alapfokú Mûvészeti Iskola 2013