2022. május 29., vasárnap

Vissza a hírlistához

Alss gyereknap a Belvrosiban

2019. jnius 22.

Jnius 7-re idztettk iskolnkban az alssok hagyomnyos gyereknapjt. Szerencsre az idjrs is kegyes volt hozznk, gy a gyerekek zavartalanul tudtk lvezni a szmos vltozatos program nyjtotta rmket.

Reggel Ockenfusz Enik nni s aerobikosai vezetsvel egy kzs zens tornval ztk el a kis szemekbl az lom esetleges maradvnyait, felpezsdtve mindenkit az elttnk ll izgalmas programokra.

Ezutn minden osztly egy-egy csapattal kpviseltette magt a kis versengseken. Az egyik helysznen a vakcivrs jegyben aszfaltrajzversenyt rendeztnk Balikn Szab Nomi vezetsvel az iskolaplet eltti jrdn. Vidm rajzokkal kestettk a felletet, melyek a jrkelk osztatlan elismerst vvtk ki. Ezzel egyidben a sportplyn vfolyamonknt mrtk ssze tudsukat a vllalkoz szellem tanulk a KRESZ-szablyok ismeretbl elmletben, biciklis gyessgi plyn pedig gyakorlatban. A versengst Embersitsn Bta va nni vezette Tth Szilvia iskolarendrrel egytt, akik mr nagy gyakorlatot szereztek e tren.

A tbbiek ekzben szmos llomson tehettk prbra gyessgket, ahol kiprblhattk a ktlhzst, a csocszst, a buborkfjs rdekes vltozatait, a horgszjtkot, st j nhny jtkos koordincis feladatot is. Az itt szerzett pontokat arcfestsre vagy csillmtetkra vlthattk be a gyerekek, melyek mosolyt csaltak a kis arcokra.

A program vgn szmos ajndkkal jutalmaztuk az egyni j teljestmnyeket, s egy-egy csomag vicces zskbamacskval minden osztlyt. Persze a legjobban a meglepets jgkrmezs esett mindenkinek!

Kzkvnatra jvre megismteljk!

Mzes gnes

Az idei tanév hírei

Hírek archívum

Copyright © Dombóvári Belvárosi Általános és Alapfokú Mûvészeti Iskola 2013