2020. július 12., vasárnap

Akkreditlt Kivl Tehetsgpont cmet nyert a Belvrosi

 

A Belvrosi Tehetsgpont akkreditcis krelmt a Magyar Tehetsgsegt Szervezetek Szvetsge elbrlta. Ennek eredmnyeknt az iskola a Nemzeti Tehetsgsegt Tancs helyi hatkr, Akkreditlt Kivl Tehetsgpontja cm hasznlatra jogosult.

Az akkreditcis folyamat a Tehetsgpontok mkdsnek, szakmai fejldsnek segtst clozza. Az online rendszerbe feltlttt adatok megltt, szakmai megfelelst ellenriztk a helysznen a tehetsgsegtsben jrtas szakrtk. A tehetsgpont kpviseljvel egytt ttekintettk az iskola tehetsgsegt tevkenysgt, a kvnatos felttelek megltt. Az intzmnyben szerzett tapasztalataik alapjn megerstettk, hogy a Belvrosi Tehetsgpont szakmailag hiteles, magas sznvonal munkt vgez.

Az intzmnyben dolgoz pedaggusok folyamatosan tehetsgazonostst s -gondozst vgeznek, erssgk a tehetsg-tancsads, mkdskkel aktv rszesei a tehetsgsegt hlzatnak. A dikok teszteket rnak a klnbz tehetsggondoz programokba val bevlogatsukkor. A fejleszts utn hatsvizsglattal mrik a gyerekek s a program eredmnyessgt. A tehetsggondozssal kapcsolatos orszgos esemnyek, programok, plyzatok mg elrhetbb vlnak az iskola szmra. A Belvrosi Tehetsgpontot Erdsn Fedeles Zita szakmai vezet kpviselte a 2016. oktber 1-jei nnepi tadn Budapesten, ahol a tanrn tvehette a minstst igazol elismerst s dsztblt.

Copyright © Dombóvári Belvárosi Általános és Alapfokú Mûvészeti Iskola 2013