2020. május 27., szerda

AZ OKTATÁSI HIVATAL BÁZISINTÉZMÉNYE

 

Jó gyakorlataival nyert a bázisiskolai pályázaton a Dombóvári Belvárosi Általános és Alapfokú Művészeti Iskola. Szenyériné Szabolcska Julianna április 3-án az Oktatási Hivatal szakmai napján vehette át az elismerő oklevelet.

Az intézmény 3 évig az Oktatási Hivatal Bázisintézménye, ebben az időszakban szoros együttműködést folytat a kaposvári Pedagógiai és Oktatási Központtal; szakmai továbbképzéseken, nyílt napokon három szakterületen átadja tapasztalatait Somogy és Tolna megye nevelési-oktatási intézményei számára.

Iskolánk idegen nyelvből szervezett nyelvi vizsgával, újságszerkesztő-újságíró műhellyel, valamint öko-iskolai jó gyakorlatokkal törekszik élményforráshoz juttatni a gyerekeket a tanítási-tanulási folyamatban. A jó gyakorlatok ismertetésekor arra törekedtünk, hogy minden esetben tájékoztassuk az érdeklődő szakembereket és a szülőket arról, hogy az adott tehetséggondozó program kiknek, milyen korosztálynak szól, hol és milyen formában működik, milyen tehetségterületek fejlesztéséhez járul hozzá változatos módszerek alkalmazásával.

Bázisintézmény-vezető: Szenyériné Szabolcska Julianna
Bázisintézményi kapcsolattartó: Embersitsné Bóta Éva
E-mail: embersitseva@gmail.com
Telefon: 74/566-012; 20/257-3384


Munkaterv


Copyright © Dombóvári Belvárosi Általános és Alapfokú Művészeti Iskola 2013