2022. augusztus 13., szombat

AZ OKTATÁSI HIVATAL BÁZISINTÉZMÉNYE

 

Jó gyakorlataival ismét nyert a bázisiskolai pályázaton a Dombóvári Belvárosi Általános és Alapfokú Művészeti Iskola. Embersitsné Bóta Éva, intézményünk bázisiskolai koordinátora szeptember 16-án Nagybajomban, az Oktatási Hivatal Kaposvári Pedagógiai Oktatási Központjának rendezvényén Dr. Kiss Szilvia főosztályvezető asszonytól vehette át az elismerő címet, valamint a nevelőtestület részére kiállított elismerő oklevelet az előző időszak bázisintézményi tevékenységéért.

Az intézmény 3 évig az Oktatási Hivatal Bázisintézménye, ebben az időszakban szoros együttműködést folytat a kaposvári Pedagógiai és Oktatási Központtal; szakmai továbbképzéseken, nyílt napokon három témában adja át tapasztalatait Somogy és Tolna megye nevelési-oktatási intézményei számára.

Iskolánk A kognitív gondolkodás fejlesztése a magyarórákon és magyarórákon kívül; A közösségépítés lehetőségei az alapfokú művészeti iskolában; valamint Rendezvényszervezés az alapfokú művészeti iskolában című jó gyakorlatait osztja meg az érdeklődő kollégákkal.

A jó gyakorlatok ismertetésekor arra törekszünk, hogy minden esetben tájékoztassuk az érdeklődő szakembereket és a szülőket arról, hogy az adott program milyen korosztálynak szól, hol és milyen formában működik, milyen tehetségterületek fejlesztéséhez járul hozzá változatos módszerek alkalmazásával.

Bázisintézmény-vezető: Szenyériné Szabolcska Julianna
Bázisintézményi kapcsolattartó: Embersitsné Bóta Éva
E-mail: embersitseva@gmail.com
Telefon: 74/566-012; 20/257-3384


Munkaterv


Copyright © Dombóvári Belvárosi Általános és Alapfokú Mûvészeti Iskola 2013